Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym wycarrować tych zjeb*w?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda moja gra ma pozytywne staty, jak jestem na midzie to roamuje, jungla co minuta gank, na adc nawet Rekkles takiej farmy nie ma, blitzem na supporcie kazdego graba trafiam ale nie mogę, po prostu nie mogę jak mam jakiegos Olafa 0/20 Jinx 1/13 Tryndamere 3/15...

I teraz pytanie: czym ja mam grać do jasnej cholery, żeby wycarrować to gówno? Pozycja obojętna, jednak poproszę również o linię na której łatwo wycarrować. A może grać na cheatach, czy to dużo zmieni?

Analizowałem swoją grę, mam sobie do zarzucenia dużo - to tak na przekór, jakby ktoś chciał mnie pouczać jakim gównem jestem tą swoją gadką szmatką. ; )
Opublikowano

Nie ma czegoś takie ~~ Czym grać, aby wygrać.

Gra się tym co jest w mecie, nawet postacie out of meta są okey jak się ogarnia pozytywnie :)

Co do linii, polecam Jungle i Mid jak najczęściej, łatwo o tzw Carry Game.

Co do cheatów to wiadomo, ze zmieni dużo, ale i do tego trzeba użyć troszkę mózgu :)­

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Czymś co w late najbardziej się przyda w teamie.

Udyr w jungli , jakiś Assasin na midzie typu le blanc 

na topie coś typu Rumble , jax

adc najlepiej corki , vayne

suport to tam tresh / janna

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

1. Znajdź kogoś do duo.

2. Na low elo najlepiej grać tylko postaciami do carrowania. Na topie Jax / Trynda, na midzie jakaś Kata / Akali / Zed, na adc Vayne / Trist / Lucian . W jungli jest inaczej, bo musisz wybrać coś mobilnego, np TF,  Shen, Lee. A na suppie graj jakimś VelKozem, Xerathem czy nawet Katariną. Czekasz do jakiejś 20 min aż adc pójdzie na inną linię i się farmisz ;)

Jak znajdziesz kogoś do duo to najlepiej jest iść jungle & mid. To tyle ode mnie :)

Opublikowano

Najlepiej carruje się ADC/Jungle/mid. Topem się nie wycarruje, bo ma zbyt mały udział w grze, do momentu kiedy nie zejdzie z lini. :) Polecam postacie takie jak: Vayne/Jinx/Katarina/Orianna. A najlepiej zagraj duo z kimś: duo bot; mid-jungle.

Opublikowano

Musisz opanować kilka kwesti zeby sie wspinać w tabelce rankingowej.

1. Umiejetnosc carrowania
2. Kontrola objectivów
3. utrzymywanie dobrych stosunkow z drużyną ale i uspokajanie jak ktos sie flejmi
4. wygrywanie lini, farma
5. umiejetnosc snowballu
6. umiejetnosc pickowania odpowiednich champow (ukladania odpowiedniego teamcompu)
7. Musisz tez znac swoje zadanie jako champion i jako rola. Nie mozesz engagowac grajac vayne i nie mozesz np stac z tylu jako leona. Kazdy champion ma jakies zadanie jakies zalety i wady, musisz je znac. Tak samo z każdą rolą.

rYD9JSA.png

Opublikowano

1. Znajdź kogoś do duo.

2. Na low elo najlepiej grać tylko postaciami do carrowania. Na topie Jax / Trynda, na midzie jakaś Kata / Akali / Zed, na adc Vayne / Trist / Lucian . W jungli jest inaczej, bo musisz wybrać coś mobilnego, np TF,  Shen, Lee. A na suppie graj jakimś VelKozem, Xerathem czy nawet Katariną. Czekasz do jakiejś 20 min aż adc pójdzie na inną linię i się farmisz ;)

Jak znajdziesz kogoś do duo to najlepiej jest iść jungle & mid. To tyle ode mnie :)

Hmm wiesz .... Jak idziesz z kimś duo to w enemy teamie zazwyczaj też dobiera premade i niby co to ma zmienić ?

Odkrywca
Opublikowano

Jak kolega wyżej mówi graj duo. Poza tym jak widzisz, że adc sobie nie radzi a TY schodzisz na jego linie pomóc, zakładajac żę ma ujemnie killrate to oddaj mu tego killa. Co z tego, że TY się nafeedujesz jak Ciebie będą starali się pierwszego wykluczyć z TF a przegrane linie bez golda nie maja dmg i też nie ustoją długo:)

Opublikowano

To że jeżeli znajdziesz dobrego gracza do duo to będziecie wygrywali??

Tyle, że w enemy pewnie tez będzie dobry duo ?

Chyba ze Polakow to nie

Opublikowano

Polecam czity.

Jinx - baseult i marksman = super farma, combo i zabija z ulta kogoś w bazie jak ktoś cofnie na low hp więc to jest tak jakby podwójny czas gdy nie ma wroga na lini.

Cassiopeia na midzie jest super pickiem, którego mało kto potrafi skontrować

Lee Sin w jungli na skrypcie jakimś tam jest boski, bo ma ładne ucieczki,combo i wszystko calculated + meta smite który smajtuje jak tylko można coś zabić ;)

Opublikowano

Każda postacią możesz pokerować gre, jeżeli tylko dobrze ja ogarniasz. Osobiście ja wychodziłem z silvera/gold grając na midzie/jungli postaciami takimi jak:

MID  - Xerath,Ziggs,Talon

Jungle - Amumu,jarvan, Wukong

Jeżeli jednak wolisz postacie, które bardziej się nadaja do kerowania gry to polecam:

Orianka, Katarina, Akali, Darius(tu nie trzeba żadnego skilla), itp.

To jest tylko moje zdanie, wiéc wszystkie hejty mozecie sobie odpuscic.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

nie uzywaj l# ani bola plis idz na jakies inne crapy ale nie psuj bardziej community bo przez takich ludzi jest taki syf ten typiarz filip xD to nie komentuje nawet. sam napisales ze robisz duzo bledow i ze jestes gownem no to sie naucz grac mysle ze to bedzie pierwszy krok.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Jak widzę ludzi używających BOLa to aż się we mnie gotuje... Ta gra to ma być fun! Co z satysfakcją? Wyszedłem na cheatach. No super... Psuje to rozgrywkę i samą grę. Jeśli sam nie potrafisz wyccarować (nie wiem jaką masz dywizję, ale brąz, silver to tam bez problemu robisz sam grę) graj duo. Nie wyzywaj nnych, skup się na swojej grze. Widzisz, że ktoś kupuje jakieś dziwne itemy to poradź lepsze na spokojnie zamiast wyśmiewać. Nie każdy jest najlepszy, nie każdy ma ciągle dobre dni. ;) A co do nowego sezonu to nie polecam grania od razu, odczekaj miesiąc, dwa. Powodzenia!

J79BmzJ.png

Opublikowano

Jesli tak ''wymiatasz''  to pewnie nie dlugo wyjdziesz z tej dywizji, tylko poprostu pech do teamu.

Do carrowania polecam fizza, akali, poppy(dla mnie bardzoo op postac),jinx,ahri.

Ostatnio przegralem rankeda przez ryze ktory wyszedl 0/6 z linii a pozniej solo 3 skladal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...